Bedankt voor het aanvragen van een offerte!

Leuk dat je interesse hebt in een ontwerp van Neon

Door de toenemende drukte van aanvragen voor onze prachtige Neon ontwerpen, hebben wij momenteel moeite om iedereen binnen 24 uur te beantwoorden. Het kan vanaf nu maximaal 48 uur duren voordat je een offerte krijgt van een van onze designers. Terwijl je wacht hebben we wat informatie op een rijtje gezet voor je:

Kunnen we alles maken?

Ja we kunnen (bijna) alles maken, via Neondistrict.nl maak je gemakkelijk een eigen tekstontwerp en rekent deze vervolgens na de automatische prijsberekening af. Dit ontwerp is 100% representatief voor het eindproduct. Door de toenemende drukte is het van belang dat je zo snel mogelijk besteld, zo kunnen wij jouw ontwerp zo snel mogelijk gaan maken. Wil je een speciaal ontwerp of een logo laten maken? Dan doe je dit via de upload die je zojuist hebt gebruikt.

Kan ik een voorbeeld krijgen van mijn design?

In je offerte zit altijd een voorbeeld meegeleverd die ze gebruiken voor de productie. Een totaal realistisch ontwerp maken kan, maar dit duurt 2-3 werkdagen en zijn extra kosten aan verbonden.

Waar leveren jullie?

Op dit moment leveren wij volledig gratis in Nederland en België, onze plannen zijn om per half 2020 uit door heel Europa te kunnen leveren.

Wat is de wachttijd?

Onze levertijd nadat je ontwerp is gemaakt is 1 werkdag naar Nederland en 2-3 dagen naar België. De productie duurt ongeveer 10 werkdagen, maar is vaak een stuk sneller. Helaas door COVID-19 is het wel eens voorgevallen dat onze leveranciers niet op tijd konden leveren, waardoor wij ook vertraging hadden opgelopen.

Formaten

We proberen jouw ontwerp zo goed mogelijk na te maken in Neon, daardoor is soms is het niet mogelijk om het gewenste formaat ontwerp af te leveren en kan het ontwerp groter uitvallen dan door u gewenst. Hiervan zullen wij u altijd op de hoogte stellen. 

Grote ontwerpen

Om het mogelijk te maken om alle ontwerpen geleverd te krijgen moeten wij sommige grote ontwerpen +100cm in twee stukken vervoeren. Dit maakt niks uit voor de uiteindelijke uitstraling van het ontwerp.

Help! Ik heb mijn Neon heel snel nodig!

Geen zorgen, wij kunnen (tegen meerprijs) jouw order voorrang geven aan de andere orders in de fabriek en zo nog sneller bij jou afleveren. Stuur ons even een mailtje of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

Nog hulp nodig?

Stel een vraag via onze mail en wij komen zo snel mogelijk terug op je vraag.

 

Info@neondistrict.nl